vbaeva-2

ГЕРБ Куклен възстанови стара чешма в центъра

Старата чешма в центъра на Куклен бе възстановена със средства на общинската организация на ПП ГЕРБ в града.

Порутеното съоръжение, което от години не е работило, бе изцяло преобразено с 4000 лева, събрани от членовете на ГЕРБ в Куклен.

На освещаването на чешмата от отец Иван от местната църква „Света Богородица" присъстваха водачът на листата на ГЕРБ- Пловдив област ген. Константин Попов и кандидатите за народни представители д-р Христо Грудев, Евелина Апостолова, Силвия Хубенова, Илица Даскалова, Илия Димов и Тодор Лозанов, председателят на ОбС Куклен Пламен Гошев, председателят на ГЕРБ-Куклен Борислав Аргиров и областният ръководител на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков.

"Водата е символ на живот. Прекрасно е, когато извършиш добро дело за другите и то остане след тебе. Сигурен съм, че ще се върне при хората, които са го направили. Пожелавам на всички в Куклен да продължават да градят и да вършат добри дела и нека водата в тази чешма никога не пресъхва." С тези думи водачът на листата на ГЕРБ ген. Константин Попов откри новата придобивка на града.

"С чешмата, възстановена от ГЕРБ - Куклен, доказахме за пореден път, че политиката, водена от ГЕРБ, дава реални резултати. Затова на 26-ти март гласувайте с бюлетина №11, призова жителите на селото кандидатът за народен представител Илица Даскалова.


Коментари  

Готната
+3 #1 Готната 19-03-2017 11:00
Сега Джимито ще пиее студена вода а за свинята Айтен ще има вода да си миее дебелия и миризлив гъз
цитат
Костов
+1 #2 Костов 20-03-2017 09:48
Диндо е мъжка проститутка.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови