ЖГЕРБ - Пловдив област дари храни на сляп дядо

Дамите от женската структура на ГЕРБ в област Пловдив откликнаха на Зов за помощ, отправен от най-влиятелния пловдивски сайт – Пловдив онлайн.

Там бе разказана историята на 83-годишния Васил Димитров. Мъжът е сляп и трудноподвижен с множество заболявания. Работил е като хладилен техник. Живее сам, с пенсия от 250 лева, която му стига за закупуването на лекарствата.

След като разбраха историята на дядо Васил дамите от ГЕРБ само за няколко часа събраха два кашона с хранителни продукти и почистващи препарати. Занесе му ги лично областният ръководител на ЖГЕРБ-Пловдив област и кандидат за народен представител – Евелина Апостолова. Помагаше й Елена Неделева, координатор в офиса на ГЕРБ.

Те поговориха с възрастния мъж, изслушаха проблемите му и обещаха да съдействат за разрешаване на най-наболелите. „ Преди всичко трябва да сме хора, да бъдем съпричастни и състрадателни, ние като жени това го можем. Няма да решим проблемите на дядо Васил, но ще му дадем частица надежда, че доброто не си е отишло“, каза Евелина Апостолова.

Последно променена в Понеделник, 27 Февруари 2017 21:38

Comments  

Живко-Митничара
+2 #1 Живко-Митничара 23-02-2017 19:54
Предлагам жените от ГЕРБ да подарат на Силвия Хубенова най големия памперс защото сере по една кофа миризливи тлъсти лайна и на Цецка Цачева леглин защото е в мензис в момента
Quote
петърчо
0 #2 петърчо 24-02-2017 09:10
На диндо да дадат тоалетна хартия,защото е посеРич.
Quote
Костов
0 #3 Костов 24-02-2017 09:12
Диндо,подмий се,че идвам женичката ми.
Quote

Добавете коментар