След запой жена хвърли бой на любовника си

40-годишна жена от Асеновград е заподозряна за причиняване на телесна повреда. Тя е задържана за срок до 24 часа в районното управление, след събрани доказателства, че в неделя вечер нанесла удари на свой 58-годишен познат, в резултат на което мъжът е настанен в болница. По първоначални данни повод за действията й станало скарване между двамата заради неуредени лични взаимоотношения и под въздействие на употребен алкохол. Работата по изясняване на обстоятелствата около случая продължава под наблюдение на Районна прокуратура – Асеновград.


Comments  

Иванов
-2 #11 Иванов 11-08-2019 00:07
Жалка мирзлива маймуно, анонимна мишко сега си много смел курво, но си пиши името боклук мръсен. Ще ти напълня задника с човечета, ще те спукам от бой и ще ти скъсам халката педерунгел. Миризлив циганин ще те науча на български език, боклук долен.
Quote
Петър Пейчев
+1 #12 Петър Пейчев 11-08-2019 08:54
Честит празник на всички мой братя мюсюлмани и ахряни.Днес давам курбан за здраве и берекет.Да е честит празникат.
Quote
Петър Пейчев
-1 #13 Петър Пейчев 11-08-2019 09:30
Горният коментар е на мъжка проститутка, която пише под чуждо име. Курви, аз съм християнин и нямам нищо против рязаните карабини. Жените им са много дащни и ги плякам и отпред и отзад, а мъжете са долни педали.
Quote

Добавете коментар