ЖЕНИ ГЕРБ с инициатива: Да изплетем шапчица с терлички за недоносените

По предложение на ЖЕНИ ГЕРБ – Асеновград и с подкрепата на областния ръководител на ЖГЕРБ – Пловдив област Евелина Апостолова беше започната благотворителна инициатива под надслов:

„Да изплетем шапчица с терлички“, насочена към недоносените бебета. Идеята на плетените шапчици е да запазят телесната температура на преждевременно родените деца.

Според специалистите те се раждат с много ниска телесна маса и незряла терморегулация.

Затова е важно да се осигурят оптимални условия, които им помагат да запазят телесната си температура. Тъй като най-много топлина се губи през главата, затова шапчиците се оказа, са особено полезни.

Кампанията стартира през март в месеца на жената и майката.  Сега през април е моментът, в който тази благотворителна инициатива да зарадва най-малките и уязвими същества - недоносените бебета.

Дамите от ЖГЕРБ- Асеновград изработиха 26 комплектчета от шапчици с терлички - за момченца и момиченца. С подкрепата на проф. Учикова, която също прегърна идеята, те ги предоставиха  в АГ отделението на УМБАЛ "Св. Георги". 

Оказа се, че за съжаление там в момента има седем недоносени бебенца. Дамите от ГЕРБ бяха  посрещнати изключително топло от целия колектив, на който  те благодариха от сърце за съпричастността и подкрепата.  

Последно променена в Четвъртък, 18 Април 2019 16:37

Comments  

бъдещ гербер
0 #1 бъдещ гербер 18-04-2019 22:05
Стига с тези показни герберски акции! Тая директорка на ромско училище вместо да да си кара часовете и малко да поограмоти възпитаниците си, обикаля насам натам в работно време и събира активи та да се хареса на висшестоящото началство. Дали е в служебен отпуск за участие в предизборната кампания или е избягала от работа? Нека РУО да вземе отношение по въпроса. Или е назначена на това място за събиране на електорат?
Quote
пълен абсурд
0 #2 пълен абсурд 18-04-2019 23:33
Кой е този ненормалник, който позволява достъпа в неонатологията на тези безскрупулни, готови на всичко женички? Искали ли са разрешение от родителите на това бебенце да му слагат тази шапка и тези терлички и да го снимат? Кой позволява да се публикува тази снимка в медиите? Имат ли идея какви зарази могат да внесат там? Още повече, че някоя си работела и в ромско училише. Спрете се бе хора ! Поне бебенцата пожалете и не забърквайте в гнусните ви политически борби.
Quote
пълен абсурд
0 #3 пълен абсурд 18-04-2019 23:48
Кой позволява на тези безскрупулни, готови на всичко женички да имат достъп до неонатологията? Каква работа имат там външни лица? Поискано ли е разрешение от родителите на бебето да му се сложат тази шапчица и терлички и да го снимат? От кого са взели съгласие за публикуване на снимката му в медиите? Наясно ли са те на каква опасност може да подложат това беззащитно създание? И като капак информацията, че работят в ромско училищеоще повече засилва съмненията за това, че може даса приносители на какви ли не зарази. Засрамете се бе "дами"! Ако вашето дете е там, дали ще позволите подобно нещо? ГЕРБ, прибери си вересиите и не замесвай деца в политическите си борби! Това е долно и позорно.
Quote

Добавете коментар