МГЕРБ - Куклен с ново ръководство

На организационно събрание бе гласувано ново ръководство на МГЕРБ-Куклен. Поради изключителната ангажираност – работи на смени и учи - на досегашния ръководител на младежите Костадин Аргиров и невъзможността му да се отдаде изцяло на ръководната работа в партийната структура се наложи промяна в ръководството. Аргиров остава в редиците на младежката организация и ще продължи да работи за нейното развитие, както декларира самият той. Гласуването на предложенията за новото младежко ръководство се случи в присъствието на общинското ръководство на ГЕРБ в Куклен в лицето на Тодор Лозанов и Илия Димов и на областния ръководител на МГЕРБ Владимир Пильов. Бяха излъчени 3 номинации за председател и 3 номинации за секретар на МГЕРБ. Най-много гласове събраха Надежда Петаларева за - председател на МГЕРБ и Марияна Кумчева за организационен секретар. Общинската структура на МГЕРБ Куклен наброява 20 младежи.
„Постъпката на Костадин Аргиров е много отговорна и принципна и заслужава нашето уважение", коментира направения отвод Пильов и добави, цитирайки думите на лидера на партията Бойко Борисов, че да си в ГЕРБ не е привилегия, а отговорност. Той допълни, че партия ГЕРБ е най-младата партия, която наистина дава шанс на младите и примерите са доста. „Имаме най-младият зам.- министър на външните работи Георг Георгиев, който е и председател на младежката структура на ПП ГЕРБ. Имахме и двама евродепутати под 30 години, които имат значителен принос за приемане на определени закони, касаещи пряко българските граждани и това са Андрей Новаков и Ева Майдел, допълни Владимир Пильов.„Младежката организация в Куклен е съвсем нова и бързо набира млади последователи, които искат да се включат в редиците на ГЕРБ, заедно ще подобрим изборния резултат в общината", коментира и общинският ръководител Тоздор Лозанов. На събранието присъстваха и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев и кметът на Куклен Мария Белчева, както и председателят на ОбС Куклен Стефан Куцинов. Георги Мараджиев също изрази задоволство от факта, че все повече млади хора се вливат в редиците на ГЕРБ, които със своя ентусиазъм и нови идеи ще привлекат още хора.
„Младите хора променят държавата, трябва да им се доверим и да им дадем право на глас, за да ни поведат", бе категоричен Мараджиев. Заедно трябва да мобилизираме хората, трябва да спечелим изборите за европейски парламент, защото само така БСП ще снижат тона и ще трябва да признаят, че ГЕРБ управлява добре страната. Важно е да покажем, че промените , дори във вашата община се случват, трябва да покажем, че ние в ГЕРБ можем, когато сме заедно", каза още областният координатор. Думите му подкрепи и кметът на Куклен Мария Белчева, която съобщи на младежите, че работата за подобряване средата на живот не спира. Има спечелен проект за изграждане на футболно игрище в общината на стойност 75 000 лева и то ще бъде за всички хора, които обичат да спортуват. Белчева призова младежите да не чакат, а да слушат своите приятели и връстници и да дават нови идеи, които могат да бъдат реализирани с европейски средства.

Галерия със снимки


Comments  

Киро-Бръснара
0 #1 Киро-Бръснара 03-04-2019 12:56
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка-това са агуптите(пумашк и цигани),Албен Юнаков-Алчо,Пет ьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда(т ова му е телефона за поръчка на хероин 0885777771) на много хора им взеха апартаментите тия боклуци и много хора погребаха да се кастрират всички лихвари кастротора ще бъде Живко-Митничара
Quote

Добавете коментар