Георги Мараджиев събра предизборния щаб на ГЕРБ

Общо събрание свика областният координатор Георги Мараджиев на Областния предизборен щаб на ГЕРБ-Пловдив област, заедно с кметовете на ГЕРБ, общинските съветници, ръководителите на МГЕРБ Владимир Пильов и ЖГЕРБ Евелина Апостолова.

На събранието присъстваха и народните представители ген. Константин Попов, д-р Христо Грудев и Запрян Янков, както и кметът на Карлово и зам.председател на СДС д-р Емил Кабаиванов. В началото на събранието ген. Попов обобщи актуалната политическа обстановка в страната. Той коментира и листата на ПП ГЕРБ за предстоящите избори за Европейски парламент. Ген. Попов изказа своето удовлетворение от факта, че представител на ГЕРБ-Пловдив област намери място в листата.

По думите му това е чест, но и отговорност за цялата организация. Човекът, на когото Бойко Борисов гласува доверие, е народният представител Младен Шишков. „Човекът, с изключителна експертиза, който разбира от инфраструктура. Представителят на католическата общност, който активно и умело защитава правата на вероизповеданията в България. Така зам. председателят на ГЕРБ и председател на Предизборния щаб Цветан Цветанов описа Шишков по време на представянето на листата", сподели ген. Попов.

Младен Шишков е инженер – конструктор, два мандата е бил председател на Общинския съвет в Раковски, има собствен бизнес и не на последно място е треньор по карате. „Успял и добре мотивиран кандидат, който гордо ще отстоява европейските ценности", коментира избора и административният секретар и кмет на Раковски Павел Гуджеров.

Ген. Попов обобщи накратко и предстоящата предизборна кампания. Той уточни, че срещу ГЕРБ се изправя една различна партия, която променя ценностната система, само и само да спечели изборите. Тук той цитира думите на заместник министър-председателя Томислав Дончев, който каза, че на ГЕРБ й трябва победа, а не погром.

По думите на генерал Попов съревнование може да има само, когато срещу теб се изправя противник с нормални послания, а не лъжи.

След него областният координатор Георги Мараджиев представи пред присъстващите д- р Кабаиванов и съвместната работа, която предстои с представителите на СДС по общини.

„Трябва да слезем при всеки човек, да стигнем до най-малкото населено място и да обясним защо е важно ГЕРБ да спечели тези европейски избори. Важен ни е всеки десен глас", каза Мараджиев.

След това бяха обсъдени инициативите, които са заложени в плана на областната структура. Стана ясно, че на 5-ти април, в село Скутаре, община „Марица" ще се проведе Гражданският диалог "Европа в нашия дом" на тема: „Образование" , с участието на министъра на образованието Кирил Вълчев и председателят на Комисията по образование в Народното събрание Милена Дамянова.


Comments  

Киро-Бръснара
0 #1 Киро-Бръснара 02-04-2019 16:43
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка-това са агуптите(пумашк и цигани),Албен Юнаков-Алчо,Пет ьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда(т ова му е телефона за поръчка на хероин 0885777771) на много хора им взеха апартаментите тия боклуци и много хора погребаха да се кастрират всички лихвари кастротора ще бъде Живко-Митничара
Quote

Добавете коментар