Георги Мараджиев се срещна с ръководството на ГЕРБ Куклен

Георги Мараджиев проведе среща с общинското ръководство на ГЕРБ Куклен в лицето на общинския ръководител Тодор Лозанов и организационния секретар Илия Димов. На срещата присъства и кметът на Куклен и член на ГЕРБ Мария  Белчева, както и председателят на Общинския съвет Стефан Куцинов. Сред обсъжданите теми бяха предстоящите избори за кандидати за Европейски парламент, както и актуалната политическа обстановка в страната.
 
За пореден път Мараджиев изтъкна важността на този вот и нуждата от максимална мобилизация на структурата. "Евроизборите ще очертаят пътя за развитие на страната ни и ще покажат готовността на структурите за местния вот, каза Георги  Мараджиев.
 
Той призова ръководството за близки срещи с хората и изтъкване на всички добри неща за общината, постигнати, благодарение на правителството и парите от европейските фондове. Областният координатор остана изключително доволен от факта, който изтъкна общинския ръководител Тодор Лозанов по време на срещата, а именно приема на 27 нови члена в редиците на общинската организация.
 
"Оказа се, че болшинството от тях са млади и интелигентни хора, които с много амбиция и хъс ще работят за предстоящите избори, гарантира Тодор Лозанов.
" Вярвам в младите хора и в тяхната енергия. Разчитам, че с подмладяването на ГЕРБ Куклен ще постигнем отлични резултати на евровота в общината, добави Мараджиев.

Comments  

Киро-Бръснара
+1 #1 Киро-Бръснара 09-03-2019 12:06
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив Сабрито-Кюрда всичките са педали долни.
Quote
Киро-Бръснара
+1 #2 Киро-Бръснара 09-03-2019 12:08
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава
Quote

Добавете коментар