Криминален троши врати на болница и машина за играчки

Около 23.30 часа снощи в полицията в Асеновград постъпил сигнал за нарушение на обществения ред в сградата на местна болница. Пристигналите веднага на място служители задържали 37-годишен криминално проявен жител, който бил нанесъл материални щети по две врати и прозорец на здравното заведение. По време на случилото се няма пострадали хора. Мъжът е отведен за едно денонощие в районното управление. Оказало се, че в понеделник същата мярка спрямо него била взета и за това че счупил монетна машина за играчки на пл. „Николай Хайтов“ в града. По случаите са образувани полицейски производства за престъпление по чл. 216 от НК. Уведомена е районната прокуратура.


Comments  

Киро-Бръснара
+2 #1 Киро-Бръснара 02-03-2019 15:25
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив Сабрито-Кюрда всичките са педали долни.
Quote
Киро-Бръснара
+2 #2 Киро-Бръснара 02-03-2019 15:29
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава да се кастрира веднага
Quote
Киро-Бръснара
0 #3 Киро-Бръснара 02-03-2019 20:53
Петьрчо ХомоГейбандита е направил тези золуми.
Quote
Петър Пейчев
-2 #4 Петър Пейчев 02-03-2019 22:49
Още по Петьрчо се разбира, че ти си същия рязан мангал, който пише на чужд език. Абе миризлив мангал живееш в България и се научи да пишеш на български език. ГьотФерен си роден и такъв ще си умреш, жалка маймуна.
Quote
Киро-Бръснара
+1 #5 Киро-Бръснара 03-03-2019 09:23
Петьрчо е рязан мангал, който пише на чужд език. Абе миризлив мангал живееш в България и се научи да пишеш на български език.Голяма куха ГЛАВО.Намери ли си булка или 5,6 чикий на ден удряш.Сотю е прав че си дьрт ЕРГЕН ОНАНИСТ
Quote
Петър Пейчев
+1 #6 Петър Пейчев 03-03-2019 16:31
Защо повтаряш като папагал,бе тъпа главо. Аз пиша на чист български език. Нищо не може да роди простата ти глава. Пишеш Петьрчо с ь-малък бе боклук. Правилното е Петърчо -с ъ-това е ер-голям. Но как да разбере тъпата ти и празна глава как се пише на български език, като ти си неграмотен. Аз съм чист българин ,за разлика от теб, който си проста,рязана карабина. Дърт как се пише, бе неграмотен прост и глупав мангал. Асан ли си, хасан ли си, но барна ли те ще направя педал.
Quote
Киро-Бръснара
0 #7 Киро-Бръснара 04-03-2019 09:20
Повтарям Петьрчо е ДЬРТ ЕРГЕН И СТАР ОНАНИСТ.Льска бастуна по 5,6 пьти на ден.Петьрчо е рязан мангал, който пише на чужд език. Абе миризлив мангал живееш в България и се научи да пишеш на български език.Голяма куха ГЛАВО.
Quote
Костов
-1 #8 Костов 04-03-2019 11:12
Тъпа рязана карабино, Петърчо много правилно ти казва да пишеш на български език. В неговия коментар няма нито една грешка, а ти празна и тъпа главо измисли нещо, а не пиши глупости. Всички разбрахме, че си неграмотен.
Quote
Киро Бръснара
-2 #9 Киро Бръснара 04-03-2019 14:55
По горния коментар, който използва моето име наистина е на неграмотен и прост мангал. Да пишеш Петьрчо и дьрт и льска, това не е на български език. Този същия боклук казва, че Петър Пейчев пишел неграмотно. Прочетох целият коментар на Пейчев и виждам, че е написан на български език и без грешки. Познавам семейството на Петър и знам, че родителите му не са мангали или помаци. А ти боклук, прост и неграмотен, който използва чужди имена си жалък и тъп мангал. Пиши си името асан ли си, посран ли си мръсна рязана карабино.
Quote
Николай Костов
0 #10 Николай Костов 08-03-2019 09:14
На този светьл християнски празник,искам да честитя на моята любима Петърчо,обичам те бонбонче,захьрч е,шекер памукче.Купил сьм му много подарьци,лак за нокти,червило,н ови бикини,и специално за теб моя любима Петърчо отскочих до градината на бат Ставри Манафа и ти откьснах 2 карамфила.ОБИЧА М ТЕ КУКЛООООООООООО О
Quote

Добавете коментар