Кметове от ГЕРБ Пловдив област на визита в Брюксел

Представители на ГЕРБ-Пловдив област, сред които кметове на малки населени места, имаха възможността да посетят Брюксел. Те са там по покана на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел и със съдействието на областния координатор Георги Мараджиев. Групата от над 30 души от различни области в България имаше възможността да разгледа и да се запознае с работата на Европейския парламент и различните комисии. С Ева Майдел пък поговориха как ЕС може да стане още по-ефективен за всеки един регион и гражданин.

Майдел разясни пред гостите и за част от темите и приоритетите, по които работят в Европейския парламент, свързани с по-добрите умения на гражданите, с единния цифров пазар, с това да бъдат подкрепяни българските предприемачи с повече възможности за инвестиции в нашата страна и повече финансиране за техните идеи. Представителите на ГЕРБ имаха и време да разгледат белгийската столица и да се насладят на различни кулинарни изкушения там.


Comments  

Кольо Костов
-1 #1 Кольо Костов 22-02-2019 11:18
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив Сабрито-Кюрда всичките са педали долни.
Quote
Кольо Костов
0 #2 Кольо Костов 22-02-2019 11:19
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава
Quote
Иван
0 #3 Иван 24-02-2019 07:33
Защо тези селски кратуни харчат от нашите данъци,за да ходят в Блуксел.Ало общината как не ви е срам изруди
Quote
Земан
+1 #4 Земан 24-02-2019 18:28
Това са кметовете на селата: Златовръх, Леново, Новаково, Бачково и Нареченски бани. Отлични кметове и добри хора.
Quote

Добавете коментар