Д-р Христо Грудев и ГЕРБ отдадоха почит на Апостола

За поредна година д-р Грудев, общинските съветници от ГЕРБ - Асеновград, членове и симпатизанти на ГЕРБ, игуменката на манастира" Св. Петка Мулдавска" майка Юлита и дядо Амфросий - игумен на Атонския манастир почетоха паметта и делото на Васил Левски. С поход - поклонение до манастира те отбелязоха 146-та годишнина от гибелта на Апостола.
„ Васил Левски е пример, който ни зарежда и ни дава вяра, че с общи сили и мисъл за България можем да направим страната ни по-добро място за живот!", коментира народният представител Христо Грудев. Според народното поверие тук е било едно от най - сигурните убежища на Апостола на свободата. В памет на Васил Левски в каменния зид пред входа на манастира е поставен негов барелеф.


Comments  

Киро-Бръснара
0 #1 Киро-Бръснара 17-02-2019 21:14
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив Сабрито-Кюрда всичките са педали долни.
Quote
Киро-Бръснара
0 #2 Киро-Бръснара 17-02-2019 21:16
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава
Quote

Добавете коментар