Тодор Лозанов е новият общински ръководител на ГЕРБ - Куклен

Инж. Тодор Лозанов е новият общински ръководител на ГЕРБ-Куклен. Той заменя на поста сваления Пламен Гошев. Лозанов е роден през 1984 година, с висше образование, към момента е главен инженер на община Куклен. От 9 години е член на общинската организация на ГЕРБ.

Организационният секретар на ГЕРБ- Куклен Станимир Андонов също е свален от поста. Неговото място заема Илия Димов. Той е роден през 1979 година, също е с висше образование и е главен еколог на община Куклен. Член на ГЕРБ от 5 години.

„Очаквам новото общинско ръководство да възроди организацията на ГЕРБ в Куклен, да я обедини и да я направи по-силна. Вярвам в интелигентните млади хора с опит и добро име в обществото, които със своя дух и напредничаво мислене ще заредят с оптимизъм и позитивизъм членовете и симпатизантите на ГЕРБ в общината, ще привлекат млади хора в редиците на партията, както и ще работят със всички сили за каузата ГЕРБ, коментира областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев. 


Comments  

Киро-Бръснара
0 #1 Киро-Бръснара 08-02-2019 18:48
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава
Quote
Киро-Бръснара
0 #2 Киро-Бръснара 09-02-2019 08:44
Лихварите и пумярите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките са копелета долни да ги направят на сапун.
Quote
Киро-Бръснара
0 #3 Киро-Бръснара 09-02-2019 08:45
Сабрито-Кюрда е дилър на хероин за Стоево и Мулдава
Quote

Добавете коментар