Д-р Грудев събра ГЕРБ-Асеновград на "40-те извора"

Христо Грудев, който е и общински ръководител на ГЕРБ-Асеновград, събра над 360 души от партийната структура в местността „40-те извора". Да уважат събитието дойдоха народният представител и председател на Комисията по отбрана към Народното събрание ген. Констнатин Попов и областният ръководител на ГЕРБ - Пловдив област Розалин Петков, също и представители на ЖГЕРБ – Пловдив област. Сред основните теми на разговор бяха изминалото Европредседателство, предстоящите избори за Европейски парламент, както и местните избори.
„Община Асеновград е голяма, с много села и от сега трябва да мотивираме хората да излязат да гласуват. Отговорни сме пред ПП ГЕРБ и дори пред министър-председателя Бойко Борисов, който направи всичко възможно ремонтът на пътя Пловдив -
Асеновград да се движи с бързи темпове, да дадем всичко от себе си и да постигнем много добри резултати на предстоящите избори догодина", каза пред събралото се множество д-р Грудев.
След него генерал Попов допълни: „Трябва да отбележим доброто представяне на България по време на Европредседателството, а това ще доведе до ползи за страната ни. Той подчерта, че правителството на Бойко Борисов води държавата в правилната посока и гласът на България вече се чува и в Европа, допълни още той. Но подчерта, че българите ще получават това, което искат, само ако всички власти власт работят заедно."
„Предстои ни активна и и много трудна мобилизация на хората по места, особено в смесените райони, каза и Розалин Петков. Той отбеляза, че структурите трябва да се подготвят добре за предстоящите избори, за да може отново да се възползваме от европейската солидарност и отново да ползваме оперативните програми, за да влизат в страната ни европейски пари.
След деловата част и сериозните разговори имаше и време за разпускане. Много от присъстващите на срещата се хванаха на кръшни български хора.


Comments  

.
+6 #1 . 08-07-2018 13:37
Браво за инициативата!
Успех на изборите!
Quote
?2
0 #2 ?2 12-07-2018 15:35
Успех ама с тоя кандидат кмет, надали. Нали беше вече, видяхме го няма нужда
Quote
ххххх
+2 #3 ххххх 13-07-2018 18:42
Никой не знае, кой ще е номинацията на ГЕРБ. Дано да е Грудев. Ще видим. Трябва да се удържи погрома на общината и разграбването и. Демотивацията на служителите е осезаемо за всеки посетител. Има време, но като гледам, на него не му се ще. Събра много опит и хоризонта май му е друг.Но сегашното не бива да остава.
Quote
дааааао
+1 #4 дааааао 15-07-2018 20:47
Много точен анализ !
Quote
...
+2 #5 ... 16-07-2018 09:01
Да точно защото беше и го видяхме може да кажем, че това беше един успешен кмет през чийто мандат се направи много за града и дано да се кандитатира отново.
Quote

Добавете коментар