ГЕРБ подари TV на Хирургията за 65 г. юбилей

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област и общински ръководител на ГЕРБ – Асеновград д-р Христо Грудев заедно с общинските съветници и техническия сътрудник на общинската организация дариха телевизор на хирургичното отделение на асеновградската болница по повод 65-тата му годишнина. Те уважиха празника и зарадваха лекарите с нова придобивка. Д-р Грудев е бил част от екипа на отделението 18 години.

„Да бъдеш лекар, да лекуваш и помагаш на хората, е призвание“, каза д-р Грудев и пожела на колегите си здраве, лични и професионални успехи, добре свършена работа, както и повече доволни и излекувани пациенти. 

Хирургията в МБАЛ – Асеновград е открита през декември 1953 година, същият месец е извършена и първата операция.

Към момента в отделението работят 7 лекари и 11 медицински сестри.

Последно променена в Сряда, 27 Юни 2018 20:06

Comments  

KOKO
+1 #11 KOKO 17-06-2018 13:12
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда все копелета мръсни ,прокаратурата да ги арестува веднага тия мишоци целия град плаче от тях.
Quote
Bai Kurti
0 #12 Bai Kurti 17-06-2018 15:42
Мръсниците са! Цитит от KOKO:
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунгата,Таня Демерджиева-Мунговица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунгети,Албен Юнаков-Алчо,мангала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшината и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда все копелета мръсни ,прокаратурата да ги арестува веднага тия мишоци целия град плаче от тях.
Quote
точни
+1 #13 точни 18-06-2018 21:50
Браво на ГЕРБ !! Отново са номер 1
Quote

Добавете коментар