vbaeva-2

Искат доживот за животновъд, убил пастир

Животновъдът Ивелин Андонов /36/ застава пред Окръжен съд Пловдив днес по обвинение за убийството на Георги Михайлов /56/ - пастир в овцефермата му в с. Козаново.

Обвинението се представя от зам.-окръжния прокурор Галина Андреева - Минчева, а защитата - от адв. Красимир Елдъров.

Според обвинението, умишленото убийство е извършено от Андонов на 30.03.2017 г., когато той е пребил от Михайлов заради изчезнали от стадото две бременни овце. Пастирът бил откаран в болницата в Асеновград, където на 1-ви април починал от травмите от побоя.

В изготвения от прокурора обвинителен акт деянието на Ивелин Андонов е квалифицирано като умишлено убийство, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убития начин.

Предвиденото в закона най-тежко наказание за това престъпление е доживотен затвор без замяна.

Обвиняемият е с мярка за неотклонение „Гаранция" в размер на 5000 лева, взета от Окръжен съд – Пловдив и потвърдена от Апелативен съд – Пловдив.

Последно променена в Неделя, 20 Май 2018 03:22

Коментари  

Чомбето
0 #1 Чомбето 21-05-2018 13:10
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките копелета долни
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови