vbaeva-2

Д-р Христо Грудев се срещна с асеновградчани

Депутатът от ГЕРБ Пловдив област д-р Христо Грудев се срещна с жители на община Асеновград, за да изслуша въпроси и проблеми и да се опита да помогне за разрешаването им. За пореден път за съдействие дойдоха хора, които имат нужда от работа. Имаше и такива, които поискаха народният представител да разреши проблем, който обаче се оказа от компетентността на прокуратурата. Д-р Грудев обясни, че той няма как да се меси в работата на правораздаветилните институции.

Имаше и хора, които искаха разрешаването на междусъседско неразбирателство. Христо Грудев ги насочи към коя институция да подадат документи по надлежния ред, във връзка с разрешаването на проблема. Жители на общината се поинтересуваха и докъде е стигнал ремонтът на пътя Асеновград – Пловдив и кога ще бъдат готови отклоненията. Народният представител обясни, че ремонтът се движи в бързи темпове и в срок, особено когато обектът е под личния контрол на премиера Борисов.

На поставен въпрос за ремонта на пътя Асеновград-Кърджали. Грудев каза, че този въпрос е поставен от депутатите от ГЕРБ - Пловдив област на министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и вече има отговор по него. От писмото на министърът става ясно, че основният ремонт на пътя е заложен в инвестиционнната програма на АПИ за 2018 година. За отсечката има проектна готовност. В случай, че решенията за избор на изпълнител не бъдат обжалвани, според министър Нанков, се очаква строителството да започне още тази година. Срокът заизвършване на ремонта е 24 месеца, пишело в отговора на министъра, увери Христо Грудев.

Последно променена в Четвъртък, 17 Май 2018 08:17

Коментари  

Koko
+1 #1 Koko 01-05-2018 16:01
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния и миризлив циганин Сабрито-Кюрда всичките копелета долни
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови