Предприемачи ГЕРБ област с отчетно събрание

Над 30 общински ръководители и секретари на Предприемачи ГЕРБ Пловдив област взеха участие в събранието. Срещата уважиха и народните представители от ГЕРБ - Пловдив област ген. Константин Попов, Младен Шишков и Запрян Янков, областният координатор на ГЕРБ-Пловдив област Розалин Петков и областните ръководители на ЖГЕРБ и МГЕРБ Евелина Апостолова и Владимир Пильов.
Представителите на ПГЕРБ обсъдиха свършеното до момента и предстоящата програма на структурата. Отчет за дейността направи председателят Никола Христозов в присъствието на организационния секретар Никола Бекиров.
„Структурата на Предприемачи ГЕРБ в област Пловдив работи много добре. Нашите членове участват дейно във всички мероприятия на ГЕРБ на национално, областно и общинско ниво- не само организационно, но и с финансови средства, уточни Никола Христозов. Той уточни, че структурите на ПГЕРБ, ЖГЕРБ и МГЕРБ на местно ниво си сътрудничат успешно и заедно подкрепят доста инициативи.
По време на разговорите присъстващите се обединиха около становището, че само максималното възползване от възможностите, предоставяни по различните европейски програми, е предпоставка за оцеляването и развитието на дребния бизнес в малките общини. На срещата Представителите на ПГЕРБ обсъдиха също и състоянието на структурите по места, както и конкретни дейности, свързани с предстоящите кампании за евроизборите и за местните избори.

Последно променена в Вторник, 20 Март 2018 12:39

Comments  

Живко-Митничара
+1 #1 Живко-Митничара 13-03-2018 12:01
Ей мишоци сега като стана кмет на Асеновград ще вкарам всичко в реда няма да има вече Джинги, Диндовци,Кольо Костов Коковци Бързински а ония черния и миризлив циганин дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда ще го пратя в Диарбекир до манафите
Quote

Добавете коментар