vbaeva-2

ЖГЕРБ - Пловдив област проведе отчетно събрание

Над 70 дами от областната организация на ГЕРБ се включиха в събранието. Сред гостите бe народният представител от ГЕРБ – Пловдив област ген. Константин Попов, както и областният координатор Розалин Петков.

Събранието уважиха още ръководителите и на ГЕРБ Предприемачи - Никола Христозов и на МГЕРБ – Владимир Пильов. Присъстващите бяха приветствани от областния ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова, която благодари на дамите за активната работа, за целенасочената социална дейност, за сърдечните и добронамерени срещи и с млади, и с възрастни хора. След това тя направи отчет за дейността на женската организация.

„Благодаря Ви за всички инициативи, в които се включихте активно и по които сме работили заедно в годините, както и за огромната подкрепа и работата по време на предизборните кампании. С чисто женската си интуиция и сила вие движите тази организация напред. Благодаря, че ми вярвате и че ме следвате в усилията ни да направим общините в област Пловдив по-добри места за живеене. И не сме сами в тази си дейност. С подкрепата на правителството на Бойко Борисов промените в България се случват, въпреки купищата лъжи, с които ни засипват от БСП. Промените в държавата са видими, за това Ви моля да не се подддавате на манипулации. Ако ние жените от ГЕРБ успеем да обединим ентусиазма, идеализма и енергията на младежите с опита мъдростта и визионерството на предприемачите и деликатността, вроденото чувство за съхранение на рода на жените, и ако всичко това го превърнем в положителна енергия, насочена към хората, то тогава ще станем заедно непреодолима сила, завърши Апостолова.

В края на събранието бяха избрани и двама нови членове на областното ръководство, поради оттегляне на Милена Калинова и Теодора Иванова.

Последно променена в Вторник, 05 Декември 2017 12:26

Comments  

!!!!
0 #1 !!!! 04-12-2017 07:15
Честито красавици!!!
Quote

Добавете коментар