ЖГЕРБ отбеляза Деня на семейството

В Деня на християнското семейство областният ръководител на ЖГЕРБ - Пловдив област Евелина Апостолова, организационният секретар Катя Алова и общинският съветник Петя Йовчева посетиха семейство от село Неделево, община Съединение, което с подкрепата на ГЕРБ осинови детенце и сега домът им е огласян от детски смях.

Те зарадваха с подаръци най-малки член на семейството - Димитър.

„Християнското семейство е най- силната връзка между поколенията, основана на доверие и любов! Бъдете щастливи и се обичайте! Нека в дома Ви цари мир, любов и разбирателство! Това пожела Апостолова на семейство. Малкият Митко е дълго чакано и искано дете.

Семейство Васеви от три години обикаля институциите с надежда да се сдобие с рожба. Чудото се случва на Димитровден.

Сега семейството е получило най-големия подарък, който обгражда с любов и топлина.
След семейство Васеви областният ръководител на ЖГЕРБ Евелина Апостолова приветства по повод празника въведение Богородично, по известен като Ден на християнското семейство, пенсионерите от клубовете в Белащица, Брани поле и Долни Воден.

Домакини бяха възрастните хора от Белащица, които с много настроение и музика отбелязоха празника. На тържеството гост им беше и кметът на селото Цветанка Читакова от ГЕРБ, която не престава да се грижи пенсионерите от селото да имат социален живот. В клуба е осигурено отопление, има телевизор и всеки е добре дошъл да прекара време със свои съмишленици.

„Като гледам как задружно празнувате като едно голямо семейство, не губя надежда, че в този дух сте възпитали и вашите деца. А само така можем да запазим българските традиции и да оцелеем като народ, каза Евелина Апостолова.


Comments  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 21-11-2017 16:45
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман гала Танка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния мангал Сабрито-Кюрда все копелета долни.На Мунгата кучето Пуфи Руменов Демерджиев и то дава пари на лихва.
Quote

Добавете коментар