vbaeva-2

Ромите биячи на свобода срещу 3 бона

Районен съд – Асеновград уважи искането на защитника на подсъдимите за хвърляне на камъни, масово сбиване и непристойно поведение роми Исмет Л. и Костадин М. и измени взетите им мерки за неотклонение от „задържане под стража" в „парична гаранция" в размер на по 3 000 лева, за всеки един от тях.

Съдът намира, че към настоящия момент интензитетът на опасността от извършване на престъпление е отслабнал до степен, че не е оправдано, с оглед целите по чл. 57 от НПК, продължаването на действието на най-тежката мярка за процесуална принуда.

На основание чл. 61, ал. 6 от НПК двамата подсъдими ще следва да се освободят след внасяне на определените им гаранции.

Спрямо подсъдимите Исмет Л. и Костадин М. е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 325, ал. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2, вр. ал. 1 от НК.

Инцидентът става ул. „Любен Каравелов", а подсъдимите са били в съучастие обвиняемите Емрал С. Р., Яшар А.С., Костадин В. М., Стефан Ф. Д., Васил Г. И., Джавет А. Ю., Асен В. А.

Те са хвърляли камъни и са участвали в масово сбиване в присъствието на много хора.

За това престъпление се предвижда наказание до 5 години лишаване от свобода.


Коментари  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 14-11-2017 12:57
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,Албен Юнаков-Алчо,ман галаТанка,Петьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава черния мангал Сабрито-Кюрда все копелета мръсни. На Мунгата кучето Пуфи Руменов Демерджиев и то дава пари на лихва
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови