vbaeva-2

8 месеца условно за ученика бил с кол учител

Районният съд в Асеновград осъди на осем месеца условно с двегодишен изпитателен срок 17-годишния Атанас Георгиев, който на 19 септември преби с дървен кол учител по английски език в Професионалната гимназия в Садово.

Делото се гледа по съкратеното съдебно производство, тъй като младежът призна изцяло фактите в обвинителния акт.

На днешното второ съдебно заседание в залата бе показан като основно вешествено доказателство 160-сантиметровия дървен кол, с който подсъдимият Атанас е ударил по главата преподавателя.

Прокурорът по делото Венелин Савов настоя за ефективна присъда, но магистратите прецениха, че Атанас Георгиев няма други противообществени прояви и става дума за първо деяние.

Младежът отново заяви в съдебната зала, че съжалява за случилото се, иска да бъде на свобода за да продължи в училище и ще се извини на своя учител.

През следващите две години Атанас Георгиев ще бъде под надзора на инспектор от Детска педагогическа стая. По време на изпитателния срок с него ще работи и пробационен служител, пред когото трябва да се подписва два пъти седмично.

Присъдата може да бъде обжалвана пред Окръжния съд в Пловдив в 15-дневен срок.

Източник: радио Пловдив


Коментари  

Живко-Митничара
0 #1 Живко-Митничара 13-10-2017 14:44
Лихварите на Асеновград са Румен Симеонов Демерджиев-Мунг ата,Таня Демерджиева-Мун говица,Светльо Руменов Демерджиев-Мунг ети,мангала Танка,Албен Юнаков-Алчо,Пет ьо Митев,Стоян Михов-Старшинат а и дилъра на хероин за Стоево и Мулдава Сабрито-Кюрда все копелета мръсни
цитат
Костов
0 #2 Костов 13-10-2017 16:15
Диндо е роднина на бияча. Целия им род са боклуци и миризливи и гладни въшки.
цитат
dindo
+1 #3 dindo 14-10-2017 21:00
tia gnusni komentari gi pishat petar4o oligofrena===== k.kostov bokluka mishki shte vi prebia
цитат
петърчо
0 #4 петърчо 16-10-2017 09:12
Бияча е братовчед на диндо. Целия им род са миризливи боклуци и гладни въшки.
цитат

Добавете коментар

Защитен код Обнови